Asiatisk middag

Heisann

Jeg er veldig glad i asiatisk mat og det er nesten sånn at jeg kan spise det til frokost, middag og kvelds – varm eller kaldt

Jeg har prøvd mange oppskrifter, men aldri fått det helt til. Helt tilfeldig var jeg på butikken og jeg fikk lyst på asiatisk.

Min oppskrift: – denne rekker til 2-3 porsjoner

  • 500 g strimlet kylling (biffkjøtt, svinestrimler eller annet kjøtt funker like godt)
  • 1 pose Råkost
  • 4-5 Reddiker
  • 1 pose Sukkererter
  • 3 stk Vårløk
  • Dæsj Ingefær
  • 2-3 ts med en liten topp brunsukker
  • 3 poser Teriyakisaus

Dette gjorde jeg:

  • Først kuttet jeg opp alt av grønt, og det som er så flott at du justere det grønne med tanke på mengde og andre grønnsaker.
  • Stekte kyllingen nesten helt gjennom så hadde jeg i en dæsj ingefær panna og surret det lett sammen. Hadde i brunsukkeret slik at alt ble karamellisert.
  • Sett på risen eller nudlene som anvist på pakken.
  • Ha i grønnsakene i panna og rør godt mens det surrer.
  • Ha i så mye teriyakisaus som du trenger eller ønsker, jeg brukte 3 for jeg liker ikke tørr mat.
  • Når risen/nudlene er ferdig så anrett dette pent på fatet og bon apertit.
  • Drikke til denne er valgfritt, men jeg gikk for en iskald Pepsi Max med isbiter.
  • Tips: hvis du bruker nudler i gryta som f.eks stekte nudler, kok nudlene al dente (på norsk: lett underkokt) for da er nudlene helt gjennomkokt når gryta er ferdig. Hvis nudlene er helt gjennomkokt før du tar dem i panna så vil de være overkokt når maten er ferdig….
Dyran kvalitetssikret maten

Denne var en suksess og helt tilfeldig… denne skal jeg holde meg til..

Vi blogges senere

 

 

Hei, jeg heter Ingvill-Susann og jeg er 48 år. Jeg har en kjekk mann, en frafløtta sønn på 25 år og et nydelig barnebarn, Jeg er også i tillegg en pelsmamma for to katter og en Border Collie
Posts created 40

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top